Coaching

1-on-1 verbeter je relatie met geld / relatiebemiddeling

Als geaccrediteerd moneycoach en relatietherapeut kan Charlotte samen met jou dieper ingaan op je relatie met geld. Deze relatie bepaalt niet alleen je nettowaarde, je financiële vrijheid, je geluksgevoel maar ook of je een gezonde relatie kan opbouwen met belangrijke personen uit je leven rond geld. Uit dit gesprek kan je je persoonlijke relatie met geld analyseren en optimaliseren. De inhoud van dit gesprek staat vrij. In een 1-1 gesprek wordt er echter geen financieel persoonlijk advies gegeven.

Indien je als koppel een gesprek wenst te boeken is dit ook mogelijk. Relatiebemiddeling rond geld is nuttig voor zeer veel koppels. Vaak vormen kleine geldproblemen of -irritaties een grond voor grotere relatieproblemen op de lange termijn. Aan de hand van praktische tools en inzichten brengt Charlotte rust in jullie driehoeksrelatie met geld.

Boek jouw persoonlijk gesprek

Ga aan de slag
2022-04-25 – Charlotte Van Brabander-013

Ga in gesprek tijdens een 1-on-1

Welkom!

Welkom

Plan jouw 1 op 1 gesprek

Na aankoop kan je hier jouw gesprek met me inplannen.

Over deze cursus

€135

2 lessen

Klaar om te starten?

Nog vragen? Stel ze gerust. Klaar voor? LET’S GO!

Bestel hier
2022-04-25 – Charlotte Van Brabander-007 1

Testimonials

Reviews van studenten

Hoe kom ik aan mijn reviews
Dehlia de Jong

Dehlia De Jong

“Deze cursus leerde me waar ik online alle info kan vinden en interpreteren waardoor ik nu met een gerust gemoed aandelen koop. Ik weet nu zelf wat ik koop en waarom ik koop.”

dot-light-blue

Laura Vandenberghe

“Charlotte’s enthousiasme werkt heel aanstekelijk waardoor het ook echt leuk is om de cursus te volgen. Haar passie is heel motiverend!”

dot-light-blue

Bram Cops

“Een aanrader voor iedereen die op een toegankelijke manier up to date wil zijn van zijn personal finance! Well done Charlotte!”

dot-light-blue

Tessa Pieters

“Ik kocht Charlotte haar cursus over beleggen en die raad ik iedereen aan. Charlotte legt alles heel vlot en natuurlijk uit met kennis van zaken. Heel benieuwd naar het boek! Dankjewel Charlotte en nog veel succes!”

dot-light-blue

Renee Bakx

“Ik heb de cursus beleggen net afgerond en wat een aanrader is die cursus! Voor ik hiermee startte, kende ik niets van beleggen. Nu heb ik het gevoel toch een goede basis te hebben om mijn eerste stappen op de beurs te zetten. Bedankt Charlotte, voor het delen van jouw kennis in de duidelijke cursus!”

FAQ

Kan ik deze sessie met meer mensen volgen?

Afhankelijk wat jouw doel is kan je deze sessie uiteraard met een partner of kinderen volgen.

Hoelang duurt een sessie?

Een sessie duurt doorgaans 3 kwartier. Afhankelijk van je doelstelling en vraag kan de sessie opgesplitst worden in twee gesprekken. Bijvoorbeeld wanneer je een taak meekrijgt die op een later moment besproken dient te worden.

Kan ik vragen stellen aan Charlotte?

Tijdens een sessie kan je alle vragen stellen aan Charlotte. Financieel advies wordt echter nooit gegeven. Er zal dus nooit aangeraden worden in een bepaald product te investeren. Wat kan wel; vragen over beleggen, Money Mindset coaching, advies rond sparen en inkomsten verhogen, relatiebemiddeling, FIRE coaching en advies...