Full masterclass : leren beleggen

Day one or one day? Leer vandaag zelf beleggen !

  • Leer 100% zelfstandig je geld beheren zonder tussenkomst van de bank. (wat je kosten zal besparen)
  • Laat je geld voor jou werken en bouw kapitaal op.
  • Ontdek de verschillende mogelijkheden op de beurs en de andere asset klassen (goud, startups, crypto…) zodat je alles begrijpt en zelf kan bepalen wat voor jou interessant is en wat niet.

3200+ anderen gingen je voor en zijn nu volop bezig met het opzetten van een financieel vrijer leven. Ben jij de volgende?

Koop de Masterclass hier en nu

Tijdelijk met korting!

2022-04-25 – Charlotte Van Brabander-007 (2)

Start vandaag met beleggen

en investeer 50 per maand (aan een fictief gemiddeld rendement van 8%)

10 jaar later en je hebt:

9.010,64 euro

50 euro per maand gespaard onder je matras?

Dan heb je na 10 jaar 6000 euro. Rendement als je belegt? +- 3000 euro!

 

Start vandaag met beleggen

en investeer 50 per maand (aan een fictief gemiddeld rendement van 8%)

20 jaar later en je hebt:

28.463,94 euro

50 euro per maand gespaard onder je matras?

Dan heb je na 20 jaar 12 000 euro. Rendement als je belegt? 16.463,94 euro!

Start vandaag met beleggen

en investeer 50 per maand (aan een fictief gemiddeld rendement van 8%)

40 jaar later en je hebt:

161.133,15 euro

50 euro per maand gespaard onder je matras?

Dan heb je na 40 jaar 24 000 euro. Rendement als je belegt? 137 133 euro!

Na 60 jaar loopt dit zelfs op tot 779 498 euro.

En hoe groter je maandelijkse inleg, hoe groter de impact op je kapitaal op lange termijn.

Dit is hoe het zit: ontdek de kracht van samengestelde interest

Als je je geld belegt ontvang je rente op je kapitaal. Het volgende jaar ontvang je rente op je gegroeide kapitaal. Je ontvangt dan dus ook rente op de rente die je al hebt verdiend. Op één jaar is dit misschien een klein verschil, maar op lange termijn creëert dit een sneeuwbaleffect.

Kleine bedragen worden jaar na jaar groter en de groei is exponentieel. En dat is waarom rijke mensen alleen maar rijker worden. Maar het goede nieuws is: net doordat je klein kan beginnen is beleggen en rijk worden echt voor iedereen weggelegd.

En daarom predik ik met veel zekerheid:

Iedereen kan op lange termijn financieel rijk worden.

Maar als je wil genieten van een financieel rijk leven, moet je dus leren hoe je geld belegt en voor jou laat werken, in plaats van het te laten slapen op een spaarrekening of in een pensioenfonds.

De verschillen tussen beleggen en niet beleggen gaat niet over enkele euro’s, maar over hele grote getallen.

Maar je moet het wel goed doen. En juiste beslissingen leren nemen en sterk in je schoenen staan.

En hoe je het goed doet? Dat leer je van a tot z in de Full Masterclass van Slim Sparen!

*let op : deze berekening gebruiken we als illustratie voor de kracht van samengestelde interest aan te tonen. Het blijft belangrijk om een gespreide portefeuille op te bouwen om risico te vermijden. Gemiddelde rendementen van 8 % per jaar zijn mogelijk maar niet gegarandeerd. Zo werd er voor het gebruik van 8% in deze oefening rekening gehouden met een historisch rendement van de S&P500 dat de laatste 100 jaar een gemiddeld rendement van 10,53% gaf (inclusief dividenden).

Koop de masterclass

Tijdelijk met korting!

Het gaat niet over hoeveel geld je verdient, maar wat je er mee doet. Stap nu in de Full Masterclass door Charlotte van Slim Sparen en ga een financieel vrije toekomst tegemoet.

Dit is wat de masterclass inhoudt:

full masterclass beleggen op de beurs en crypto (1)

Jouw eerste stappen als belegger

Je ontdekt nog meer over het achtste wereldwonder – samengestelde interest – en leert hoe je je geld voor jou laat werken. Je berekent jouw FIRE-nummer: het bedrag dat jij nodig hebt voor een financieel vrij leven. Je leert jezelf kennen als belegger en bepaalt op basis daarvan persoonlijke doelstellingen.

Beleggen op de beurs

Je leert welke mogelijkheden er zijn op de beurs en ontdekt alle terminologie. Aandelen, indexen, ETF’s,… het kent geen geheimen meer voor jou. Je weet waar je ze koopt en hoe je de aandelen analyseert zodat je een slimme keuze maakt. Je leert hoe je op een eenvoudige manier op de hoogte blijft van beurs nieuws zodat je ten allen tijde weet waar je staat.

Beleggen in cryptocurrencies

Je ontdekt de verschillende mogelijkheden op de cryptomarkt en leert de verschillen kennen tussen sterke munten en eendagsvliegen. Je leert waar de prijs van een cryptocurrency afhankelijk van is en hoe je bepaalt of het de moeite waard is. Je krijgt een uitgebreide analyse van de top 10 cryptocurrencies van dit moment.

Beleggen in goud

Niet alleen op de beurs en in crypto kan je investeren. Beleggen bestaat al veel langer dan het internet. Goud is één van de meest stabiele vormen van beleggen en in na Full Masterclass kan je hier zelf ook van meegenieten. Je leert waar je goud kan kopen, waar je op moet letten en wat de voor- en nadelen zijn van deze markt.

Crowdlending en -funding

Hoe kan je als particulier investeren in start-ups in de vorm van een win-winlening? Ook deze vorm van beleggen kan met mooie rendementen komen. Je leert waar je op moet letten, wat de risico’s zijn en hoe je ze minimaliseert, welke platformen hiervoor bestaan,… . Je ontdekt wat het is en hoe je het doet, zodat je volledig zelf kan bepalen of het iets voor jou is.

Daarnaast krijg je ook toegang tot deze bonussen:

Beleggen voor kinderen t.w.v. 199 euro

Beleggen met een bedrijf of vennootschap t.w.v. 799 euro

Coming soon: fiscaliteit en personenbelasting t.w.v. 399

Toegang tot alle updates en uitbreidingen in de toekomst – onbetaalbaar

Onbeperkte live Q&A’s met Charlotte: geen vraag blijft onbeantwoord! – Onbetaalbaar

Over deze cursus

Totale waarde van de cursus: onbetaalbaar

Jouw investering: vandaag 495,- euro ipv 550,- euro

Je leert van a tot z jouw geld voor jou werken op de manier die het best past bij jouw beleggerstype. Je krijgt vanaf het moment dat je inschrijft toegang tot alle video’s, templates en tools en kan op je eigen tempo bekijken. Je kan snel aansluiten bij de eerste live Q&A met Charlotte.

Bestel de full masterclass en krijg meteen toegang

Klaar om te starten?

Hoe sneller je start met beleggen, hoe voordeliger voor je toekomst. Stap dus vandaag nog in en wacht niet langer!

Ontdek de full masterclass gratis met een trial
2022-04-25 – Charlotte Van Brabander-007 1

Testimonials – Hieronder een selectie van de positieve reviews die ik ontving

Reviews van studenten

Hoe kom ik aan mijn reviews
dot-light-blue

Yarno Temmerman

“De cursus is een echte aanrader!! Het is in mijn ogen een ideale cursus voor iedereen die wil bijleren over investeren en slim sparen. De cursus gaat stap voor stap te werk met als eerste de basis en daarop volgend steeds geavanceerdere hoofdstukken. Ik heb er persoonlijk veel van bijgeleerd en het heeft mij geholpen om de eerste stappen op de aandelenmarkt te zetten.”

dot-light-blue

Frederik Goethals

“Na het volgen van de gratis webinar is mijn interesse alleen maar toegenomen in de wereld van beleggen. Ik heb ook geïnvesteerd in de Masterclass om zo toch wat meer en beter inzichten te krijgen over wat beleggen is en inhoudt. Charlotte legt het daar op een zeer bevattelijke, bondige en aangename manier uit. Zeker een aanrader!! Ook het boek ‘Fire’ is een leidraad en gebaseerd op de jarenlange expertise die je krijgt, zodat jezelf niet van nul moet beginnen.”

dot-light-blue

Lot Van Asbroeck

“Door de stapsgewijze, opbouwende uitleg van Charlotte in de lessen van de masterclass voelde ik me zelfzeker genoeg om aan de slag te gaan. Door die lessen had ik voldoende informatie en een degelijk fundament aan financiële kennis om zelf te gaan beleggen. Spannend, maar leuk!”

dot-light-blue

Tessa Pieters

“Ik kocht Charlotte haar cursus over beleggen en die raad ik iedereen aan. Charlotte legt alles heel vlot en natuurlijk uit met kennis van zaken. Heel benieuwd naar het boek! Dankjewel Charlotte en nog veel succes!”

dot-light-blue

Renee Bakx

“Ik heb de cursus beleggen net afgerond en wat een aanrader is die cursus! Voor ik hiermee startte, kende ik niets van beleggen. Nu heb ik het gevoel toch een goede basis te hebben om mijn eerste stappen op de beurs te zetten. Bedankt Charlotte, voor het delen van jouw kennis in de duidelijke cursus!”

Samenvatting:

Iedereen kan rijk worden. Daar ben ik van overtuigd en in deze Full Masterclass laat ik je zien waarom en hoe. Je krijgt toegang tot meer dan 90 lessen rond personal finance, beleggen op de beurs, de crypto space en money mindset. Je kan ook onbeperkt live Q&A’s bijwonen met Charlotte. Geen vraag blijft onbeantwoord.

Koop de masterclass vandaag nog

FAQ

Uit wat bestaat deze cursus?

Afhankelijk waartoe de content zich het beste leent werd de keuze gemaakt om de cursus op te bouwen met video's, podcasts en pdf's.

Hoelang blijft deze cursus beschikbaar?

De cursus is blijvend beschikbaar.

Kan ik vragen stellen aan Charlotte?

Als student kan u rechtstreeks vragen stellen aan Charlotte, zoveel u wenst.

Kan ik ook beleggen via de bank?’

Wanneer je belegt via de bank heb je minder controle en betaal je veel te hoge kosten. Jaarlijks tot zo’n 2% op je gegroeide kapitaal. Dat wil zeggen dat je op lange termijn slechts de helft overhoud tegenover iemand die zelf belegt. The way to go is dus deze Full Masterclass zodat je het zelf kan leren!