Masterclass

Vastgoed seminarie

De doorsnee Vlaming is er één met een baksteen in de maag. Tradities hebben vaak hun goede redenen. Vaak is vastgoed dan ook onze grootste investering! We weten doorgaans helaas heel erg weinig over vastgoed. Desondanks het grootste deel van ons geld er vaak in geïnvesteerd zit. Dat kan toch niet?! Heb of wil jij een vastgoed kopen? Wil jij leren hoe je jouw vastgoedbezit kan optimaliseren tot een goede investering? Wil jij inzicht in de bekende vastgoedstrategieën waarmee je je nettowaarde kan doen groeien?

De vastgoedseminaries krijgen vorm door experten ter zake. Joy van Craen is de vastgoedinvesteerder die al zijn kennis overbrengt. In het derde seminarie wordt ook een deel van de cursus gegeven door Dewaele vastgoed, een referentie in de vastgoedmarkt. Het seminarie wordt gegeven in 3 live webinars op onderstaande data. De sessies worden opgenomen en komen na data in het online leerplatform waar je oneindig toegang toe hebt.

  • 2 maart van 18.30u tot 20.30u Sessie 1 reeds gepasseerd. Nu inschrijven = Replay direct ontvangen.
  • 30 maart van 18.30 tot 20.30u (of later)
  • 20 april van 18.30 tot 20.30 (of later)

Zoals je ziet kan elk seminarie uitlopen maar de sessies worden nadien in replay doorgestuurd.

Schrijf je hier in
WhatsApp Image 2023-03-01 at 13.23.47

Wat kan je verwachten

Reeks van 3 boeiende webinars

Live en klaar voor jouw vragen

Uniek en nooit eerder verschenen content

De stap naar jouw mooi vastgoed verhaal

Replays ter beschikking indien je een moment niet kan

Over deze cursus

€149

3 webinars

Klaar om te starten?

Nog vragen? Stel ze gerust. Klaar voor? LET’S GO!

Bestel hier
2022-04-25 – Charlotte Van Brabander-007 1

Testimonials

Reviews van studenten

Hoe kom ik aan mijn reviews
dot-light-blue

Yarno Temmerman

“De cursus is een echte aanrader!! Het is in mijn ogen een ideale cursus voor iedereen die wil bijleren over investeren en slim sparen. De cursus gaat stap voor stap te werk met als eerste de basis en daarop volgend steeds geavanceerdere hoofdstukken. Ik heb er persoonlijk veel van bijgeleerd en het heeft mij geholpen om de eerste stappen op de aandelenmarkt te zetten.”

dot-light-blue

Frederik Goethals

“Na het volgen van de gratis webinar is mijn interesse alleen maar toegenomen in de wereld van beleggen. Ik heb ook geïnvesteerd in de Masterclass om zo toch wat meer en beter inzichten te krijgen over wat beleggen is en inhoudt. Charlotte legt het daar op een zeer bevattelijke, bondige en aangename manier uit. Zeker een aanrader!! Ook het boek ‘Fire’ is een leidraad en gebaseerd op de jarenlange expertise die je krijgt, zodat jezelf niet van nul moet beginnen.”

dot-light-blue

Lot Van Asbroeck

“Door de stapsgewijze, opbouwende uitleg van Charlotte in de lessen van de masterclass voelde ik me zelfzeker genoeg om aan de slag te gaan. Door die lessen had ik voldoende informatie en een degelijk fundament aan financiële kennis om zelf te gaan beleggen. Spannend, maar leuk!”

dot-light-blue

Tessa Pieters

“Ik kocht Charlotte haar cursus over beleggen en die raad ik iedereen aan. Charlotte legt alles heel vlot en natuurlijk uit met kennis van zaken. Heel benieuwd naar het boek! Dankjewel Charlotte en nog veel succes!”

dot-light-blue

Renee Bakx

“Ik heb de cursus beleggen net afgerond en wat een aanrader is die cursus! Voor ik hiermee startte, kende ik niets van beleggen. Nu heb ik het gevoel toch een goede basis te hebben om mijn eerste stappen op de beurs te zetten. Bedankt Charlotte, voor het delen van jouw kennis in de duidelijke cursus!”

FAQ

Uit wat bestaat deze cursus?

Afhankelijk waartoe de content zich het beste leent werd de keuze gemaakt om de cursus op te bouwen met video's, podcasts en pdf's.

Hoelang blijft deze cursus beschikbaar?

De cursus is blijvend beschikbaar.

Kan ik vragen stellen aan Charlotte?

Als student kan u rechtstreeks vragen stellen aan Charlotte, zoveel u wenst.